ENTRADES ESGOTADES

Seran 2 concerts amb la particularitat que, en aquesta ocasió, a més de la música de Jarabe de Palo, hi hauran convidats. Col·legues, amics, persones estupendes que amb solament aixecar el telèfon s'han apuntat a la causa: Luz Casal, Manolo García, Antonio Orozco Orozco, Carlos Tarque (MClan) Tarque, La Mari de Chambao Chambao Oficial, Dani Martín, Rosana, Rulo Rulo i la Contrabanda, Kekko Silvestre Modà. Tots ells estaran a l'escenari, interpretant cançons de les seves a duo amb Pau Donés i el pianista Jaime de Burgos. Les cançons? Sorpresa!

Per tots aquells que no puguin assistir però vulguin participar en la causa, hi haurà una FILA 0 (La Caixa ÉS33 2100 5000 5102 0021 4086) on poder fer les seves aportacions.

I el més important, la recaptació de JARABE I AMICS CONTRA EL CÀNCER es destinarà a un projecte de recerca en el qual el VHIO treballa actualment: teràpia personalitzada, immunoteràpia i el paper del microbioma en càncer, projecte que abasta des de la gènesi de la malaltia fins al seu impacte en els tractaments.

Entrades ESGOTADES.

TORNAR A DALT