THE STAMP

new

 

The Stamp és un nou grup, format a Barcelona el 2012. Després d’haver tocat junts durant molts anys en diverses constel·lacions diferents i amb altres artistes, els tres músics van decidir posar en marxa el seu propi grup, amb el seu propi material.

Durant un període de canvis dramàtics i la crisi financera a Espanya la idea de crear un àlbum de rock personal i honest va transpirar. Des del principi el trio va irrompre amb la creativitat, les idees i les noves cançons que flueixen lliurement i amb rapidesa . Els pensaments i els temes recollits a través dels anys es va plasmar en un poderosa col·lecció de cançons. La majoria del material per a l’àlbum debut del mateix nom van ser escrits i assajats durant un parell de setmanes de frenètic estiu al juliol de 2012. Les cançons van ser gravades en la tardor de 2012 a la petita població de muntanya de Santa Eulàlia de Roncera a Catalunya.

Si bé les influències de la banda vénen de moltes fonts diferents, la música es basa essencialment en el rock americà i britànic dels anys 70 i en endavant. La formació del trio també és clàssica. Les lletres abarquen una varietat de temes i sentiments, a partir d’ observacions serioses en la vida del rock and roll i declaracions d’amor. Un tema recurrent és la innovació, la renovació, l’evolució, la voluntat d’alliberar-se dels vells patrons i fórmules, i les ganes de créixer i desenvolupar les seves pròpies idees.

Jean-paul Dupeyron, veu i guitarrra

Santi Ursul, baix

Anton Jarl, bateria

  • Dimarts 29 Abril 21.30h