THE 1ST CATALAN AMBASSADOR AWARD

new

Club1714 és una marca de roba pels qui estimen la moda i porten Catalunya al cor. Creada l’any 1991 com l’alternativa a lluir el cocodril o jugadors de polo estrangers, i per què no dur un drac?.

Enguany hem llençat la col·lecció “Ambassador Barcelona Catalonia” pensant en tots aquells apassionats per explicar qui som arreu i difondre els valors, la cultura, la llengua i el paisatge de Catalunya i de Barcelona.

1ª EDICIÓ PREMIS AMBAIXADORS DE CATALUNYA.

És per això que hem decidit convocar una elecció popular per triar qui ha estat el personatge contemporani i el personatge històric que millor ha fet aquest paper d’ambaixador i en col·laboració d’Enderroc hem afegit una categoria de Ambaixadors de la nostra música..

Les votacions es podran fer fins el 20 de novembre a les 16,00h.

GALA DELS AMBAIXADORS DE CATALUNYA.

El dia 20 de novembre a les 20,30h volem convidar-vos a la sala B del “Luz de Gas” a la festa que comptarà amb les actuacions de Halldor Mar i el grup “Germà Negre” entre d’altres sorpreses.

GALA DELS AMBAIXADORS DE CATALUNYA.

Per poder venir tant sols heu d’estar inscrits a la nostra web http://club1714.cat/qui-som/ i confirmar l’assistència al correu arnau@club1714.com

Us hi esperem!

Col·laboren: Enderroc i Disset14

  • Dijous 20 Novembre 20.00h