STOP MareMortum – Canet Rock

new

El proper dijous 12 de maig a les 21 hores, Canet Rock i la Plataforma Stop Mare Mortum us convoquen a la Sala Luz de Gas per gaudir d’un concert solidari a favor de les persones refugiades.

Amb aquest concert, Canet Rock dóna suport a la tasca d’Stop Mare Mortum en la denúncia de les polítiques europees migratòries i d’asil. Unes polítiques que en lloc de salvaguardar la vida de les persones que fugen de casa seva d’un conflicte bèl·lic, la pobresa o qualsevol altre motiu, vetllen pels interessos econòmics, polítics i geoestratègics dels Estats europeus.

La festa solidària tindrà com a protagonista la jove banda catalana Bonobos, que presentarà un concert únic i irrepetible.

També hi actuarà la banda Tardor, del país valencià, que d’aquesta manera anuncia la seva incorporació al cartell de CanetRock 016. Es tracta d’una formació que presentarà el seu directe al festival el 2 de juliol, sent així la 14a banda que s’integra a l’edició d’enguany.

Les entrades del concert es poden comprar AQUÍ de forma anticipada per 12 € o a taquilles a 15 €.
L’import íntegre dels tiquets es destinarà a la tasca de sensibilització, denúncia i incidència política que du a terme la plataforma ciutadana a casa nostra per tal d’aconseguir canvis en les polítiques que provoquen aquestes situacions d’emergència. Entre les tasques, es programen també visites a les fronteres (Idomeni, Lesbos…) per conèixer de prop  la realitat i treballar en xarxa amb les entitats que estan a primera línia de terreny.

 

 Compra la teva entrada AQUÍ.

  • Dijous 12 de maig a les 21:00 h