ROSALÍA & RAÜL REFREE | BCN Guitar Festival

new

Dins el BCN Guitar Festival arriben Rosalía & Raül Refree. Els dos de nom que comença per R i endinsats a la corda fluixa del flamenc, han donat lloc a un projecte de flamenc i avanguarda que es donen la mà sense pretensions elaborant un discurs sorgit de la necessitat creativa d’ambdós artistes. Junts han creat el seu primer disc: Los Ángeles.

Rosalía ja porta tota una dècada als escenaris, sent una de les veus més prometadores, emocionals i personals del panorama del flamenc actual. Ha treballat amb la Fura dels Baus, Chicuelo, Rocío Márquez, entre altres.

Raül Refree s’ha convertit en un dels noms de referència actuals de la producció i la guitarra. Experimentador i personal, el seu nom ja figura en alguns dels àlbums més importants dels últims anys. Rocío Márquez, Silvia Pérez Cruz, Kiko Veneno, La Mala Rodríguez i Christina Rosenvinge són alguns dels artistes amb qui ha treballat. Com a guitarrista, el seu amor pel flamenc l’ha portat a incorporar recursos propis d’aquest estil d’una particular manera.

T’uneixes a viure una experiència de flamenc?

Compra la teva entrada anticipada AQUÍ

  • Dijous 23 de març a les 21h