Presentació del llibre Ciència Optimista | Josep Maria Mainat

new

Sabíeu que a l’espai hi ha asteroides prou grans per destruir tota una nació com Catalunya? Que un nanòmetre és la llargada del pèl de la barba que li creix a un home en el temps que triga a acostar-se la màquina d’afaitar a la cara? 

Ciència Optimista” és el nou llibre de Josep Maria Mainat, on es parla de la nanotecnologia a l’espai, dels microbis a la realitat virtual. Tot té cabuda aquest llibre divulgatiu i apte per totes les edats. 

La ciència evoluciona any rere any, i aquesta evolució ens beneficia com a éssers humans. Amb aquest llibre, grans i petits aprendran, perquè si ens les explica Mainat, la ciència sempre és divertida.

Si ets un curiós de la ciència, si vols saber la raó per la qual el cos humà té molts més microbis que cèl·lules, aquest llibre és per tu! 

Vine a la presentació del llibre “Ciència Optimista” de Josep Maria Mainat a Luz de Gas, on participaran el doctor Bonaventura Clotet i un convidat d’honor molt especial, el robot Reem (Remigiu pels amics). Sí, heu llegit bé, UN ROBOT! I català, ja que s’ha dissenyat i construït a Catalunya!

Ens guardem el dret de reservar-nos el secret de no dir-vos les altres sorpreses que tenim assegurades per a tots vosaltres i que, de ben segur, us deixaran a tots amb la boca oberta! 

*Entrada lliue fins a omplir aforament.  Envia’ns un correu electrònic a comunicacio@luzdegas.com i et farem arribar la invitació.

 

 

  • Dijous 7 d'abril a les 19.00 h