PARAULA DE STONE: UN CONCERT DELS AMICS DE JORDI TARDÀ

new
 
Entrada amb invitació sol·licitant-les a través del mail de Catalunya Ràdio: entradescr@catradio.cat
 
Ja fa més d’un any que el periodista de rock’n’roll més popular a Catalunya ens va deixar: Jordi Tardà. Ara els seus amics en el món de la música el volen recordar amb el que ell més disfrutava, és a dir, amb música en directe.
PARAULA DE STONE: UN CONCERT DELS AMICS DE JORDI TARDÀ, rockers de totes les generacions es reuneixen en un mateix escenari per interpretar aquelles cançons que van marcar a Jordi Tardà. La major part del repertori són temes dels Stones, tot i que també hi haurà Beatles, Led Zeppelin, David Bowie i d’altres.
Serà un concert a la sala Luz de Gas per compartir gratuïtament amb tots els que algun dia el van conèixer personalment o el van seguir a través dels seus programes de Catalunya Ràdio.
Entre els intèrprets hi ha clàssics del rock’n’roll a Catalunya com Sopa de Cabra, Sidonie, Lax’n’Busto, Carlos Segarra (Rebeldes), Sidonie, Glaucs, Aurelio Morata o Xavi Vidal Band (La Gran Aventura).
Pioners del rock en els anys seixanta com Lone Star, Salvajes o Santi Carulla –Los Mustang-.
Joves veus d’última generació, els que des de petits van sentir a la ràdio el Tarda Tardà i que van ser les últimes apostes del periodista musical, com Obeses, Viven o Major Arcana.
Com a banda base del concert, ningú millor que els Smoking Stones, el grup de versions dels Rolling Stones, que durant un temps també va ser la Tardà Rock Band.
Dos dels grans amics de Jordi Tardà en el món de l’espectacle, els actors Àlex Casanovas i Fermí Fernández, presentaran el concert. També hi serà el director de Catalunya Ràdio, Saül Gordillo.
La revista Enderrock aprofitarà l’acte per presentar el seu número especial en commemoració del 40è aniversari del concert de The Rolling Stones a Barcelona, dedicat a Jordi Tardà.
Tots els artistes participants i les persones que han fet possible aquest esdeveniment hi participen de forma desinteressada, inclosa la sala Luz de Gas de Barcelona, que ha tingut la gentilesa de cedir el local per a l’ocasió.
L’accés al concert és amb invitació a través de Catalunya Ràdio. Cal sol·licitar les entrades escrivint a l’adreça entradescr@catradio.cat.
 
Les portes del Luz de Gas s’obren al públic a partir de les 20.30 h.
  • Dijous 7 de juliol a les 21 h