MUSIC MAKER FOUNDATION REVUE | 48º Voll Damm Festival

new

Dins el 48º Voll Damm Festival, arriba un concert de Music Maker Foundation Revue que, des de principis dels anys 90, ajuda amb la seva humanitat a pagar la factura de la llum, a sufragar les despeses d’operacions quirúrgiques o reparar llars que cauen a trossos a músics que haurien de ser patrimoni mundial del blues.

La veu solitària de Alabama Slim, a qui se’l pot escoltar tocant deep blues als racons més amagats de Nova Orleans. És capaç d’encongir qualsevol cor. Els sols del trombonista Lil Joe Burton, que va acompanyar de gira a B.B.King durant una dècada, són foc. La guitarra d’Albert White, un bluesman amb més de mig segle de carrera (que li ha permès tocat amb Joe Tex i Ray Charles), transmet la saviesa amb cada nota. Tot i que segurament el nom de Robert Lee Coleman no sigui conegut, ell és el responsable del riff de guitarra del Hot Pants de James Brown.

Stones, Eric Clapton, Jeff Bleck, Pete Townshend i Taj Mahal (pel qual Music Maker és la prova evident que els autèntics bluesmen no han desaparegut), així com milers de donants anònims que han permès mantenir viva la flama. Ara, per primera vegada al festival, es veurà una gira amb alguns dels músics més significants de la Fundació. 

Serà el blues com mai l’has vist: emocionant. 

Compra la teva entrada anticipada AQUÍ

  • Dissabte 12 de novembre a les 21.00 h