MR & MRS JONES

new

 Mr & Mrs Jones és un duo format per dos músics i cantants, Marta de Paco i Keco Pujol, que escriuen i canten cançons en català com un mitjà per a compartir experiències i emocions amb el seu públic.
Descobreix a Luz de Gas el seu primer treball discogràfic, Ni quinze dies. amb un estil més fresc, fonamentalment acústic, orgànic, que es nodreix de gèneres diversos com el pop, el folk americà, el soul i peces de caire mediterrani.

Darrere d’ells s’acumulen 20 anys de trajectòria professional: com a autors de teatre musical, fent doblatge de cinema musical, acompanyant a altres artistes o composant música per a espectacles i publicitat. Ara, el repte és començar de nou, apostar per la música inèdita i expressar tot allò que fa temps volien compartir amb el seu públic.

Mr & Mrs Jones aposten per l’autenticitat a l’escenari, un directe amanit d’entrega absoluta amb el públic, puresa, calidesa, interacció i sintonia. Dues veus de qualitat, que defensen un ventall de cançons esculpides a cop d’emoció. Mr & Mrs Jones, música i veus ben treballades, amb afecte cap el seu públic.
Un compendi de cançons amb històries quotidianes, on preval la melodia, on dues veus ben empastades, una de masculina i una altra femenina, protagonitzen i equilibren tots els temes.

  • Dijous 13 Novembre 21.30h