MAX SUNYER TRIO

new

Concert de presentació del nou disc “Illa Imaginada” de Max Sunyer Trio.

Nova proposta musical del veterà guitarrista i compositor Max Sunyer que inclou vuit peces instrumentals de autoria pròpia, set de ellas inèdites, seguint sempre el seu estil personal de entendre el jazz mediterrani. El treball va ser gravat entre decembre 2014 i gener 2015 a Palma de Mallorca.

Max Sunyer recupera per aquest projecte el format de trio, un dels que més ha gaudit (inicialment al 1979 amb Carlos Benavent i Salvador Niebla), afirma, després d’haver tocat en bandes de totes les dimensions. Incorpora al jove Dan Arisa (percusionista de Pegasus) a la bateria i a Toni Cuenca (a destacar les seves col.laboracions amb Concha Buika, Joan Bibiloni i Jorge Pardo) al baix i contrabaix, dos músics virtuosos amb els que inicia aquest viatge musical l’estiu del 2013 a l’illa de Mallorca, amb l’idea de crear una formació estable.

La complicitat vital i artística que s’estableix ja incicialment entre ells, on l’inspiració i l’improvisació son grans protagonistes, suposa un gran estímul per la necesitat creativa de Max Sunyer; un home amb un currículum professional impresionant que pot presumir de haver format part d’importants grups considerats de culte per l’història musical del pais, com son Tapiman, Vértice, Iceberg o Pegasus.

La relació que ha mantingut aquesta llegenda viva de l’escena catalana amb l’illa de Mallorca al llarg de la seva carrera, li ha permès conèixer molt del seus racons, gents i cultura. Fruit d’aquesta experiència a l’idílica illa mediterrània neix “Illa Imaginada”, a on Max Sunyer Trio expressa amb espontaneitat, emoció, lirisme, energia, i una estètica musical i artística triangulada en versió de jazz-fusió, la seva particular percepció d’aquesta illa real. 

VENDA D’ENTRADES AQUÍ

  • Dilluns 15 de juny 21:00h