MAMA JANE’ S PROJECT

new

Mama Jane’s Project és una organització sense ànim de lucre formada per un equip de voluntaris que volem millorar les condicions de vida de molts nens i nenes de Kenya amb greus dificultats per accedir a l’educació escolar, la sanitat i l’alimentació bàsica. Mama Janeés una dona kenyana que recull nens i nenes orfes i vulnerables i els dóna una llar, una educació i l’oportunitat de créixer amb l’amor i la protecció d’una mare. Viu en un dels barris de barraques més grans de Nairobi, on es fa càrrec de més de 90 nens i nenes.

Hem fet una crida als artistes del nostre païs i d’arreu per que colaborin aportant un tema inédit o no, per editar un disc i poder ajudar als infants que acull la organització Mama Jane’s Project.

Els artistes participants al disc solidari son:

Joan Tena , Luzia Arae, Demara(Paquito de Laiguana), Javier Ros, Maria Salas Matud, Oscar Garces Coma, ChocoLat, Esther BM , Jose Manuel Fernandez Rueda, Fran Devesa, Angela Tejedera, Mone Teruel, Litus Ruiz Bosch, Dani Galiot, Josep Manuel López Arnandis, Azahara De Pineda, vol menor, Oscárboles El Cantautónomo, Ana Olagüe (Blau Urdin Blue), Lil Bonzai, Embersland i Opal Gemma.

Presentat per: Meritxell Falgueras i Gerard Taula

El Disc sortirà a la venda el dia del concert de Barcelona, el preu serà de 7€, que seran destinats integrament a Mama Jane’s Project, per la adquisició d’un sostre digne per els nens que acull la organització.

  • Dimarts 27 Maig 21.30h