MAG STIGMAN

new

El Mag Stigman és un artista polifacètic. Des de fa alguns anys, es dedica a anar per teatres, escoles, festes majors i festes privades (com comunions, batejos, casaments, etc.) fent-ho passar bé a tot tipus de públic. Els seus espectacles es caracteritzen per presentar efectes de màgia juntament amb altres elements com la dansa moderna, els malabars i el clown. En definitiva, molt més que màgia!

En aquesta ocasió, Stigman estarà acompanyat per la gran ballarina Katya. L’escenari de Luz de Gas rebrà un espectacle molt visual i dinàmic, ple d’efectes màgics i dansa moderna. Una original combinació d’il·lusionisme, ball i malabars, en que l’important no són els efectes de màgia sinó la presentació i la connexió amb el públic. Un artista que garanteix bon rotllo i molta diversió per a tothom.

Serà una nit molt especial en que durant el show, també es pojectarà el curtmetratge Morti el Màgic, d’Èric Antonell. Pel·lícula d’animació que ha comptat amb l’assessorament del Mag Stigman. Un espectacle de màgia i dansa en un dels espais més màgics i emblemàtics de Barcelona com és la Sala Luz de Gas. Divendres 25 de setembre del 2015, a les 21.30h.

 

 

Per a més informació:

http://www.mesquemagia.com 

http://www.magstigman.blogspot.com.es/

https://www.facebook.com/MagStigman?fref=ts

  • Divendres 25 de setembe 21:30h