JUDITH NEDDERMANN

new

Cantant i compositora, publica el seu segon disc titulat “Un segon”

Aquest segon treball és un nou pas en ferm després que el 2014 publiqués el seu primer treball discogràfic com a cantautora, el disc “Tot el que he vist” (Temps Record, 2014).
 
A part del seu projecte en solitari és la cantant de The Gramophone Allstars Big Band i del projecte “Viatge d’hivern” del Brossa Quartet de Corda. Col·labora habitualment amb la pianista i compositora Clara Peya.
Al llarg de la seva carrera ha format part de molts projectes diferents; destacant l’homenatge a Pere Calders “Cançons de la veritat oculta” (Bankrobber, 2012), Coetus, Verd i Blau, i l’espectacle “Tot és fum” (L’era de les impuxibles, 2012).
 
Nascuda en una família de músics, va realitzar estudis de guitarra clàssica al Conservatori Municipal de Música de Barcelona amb Jordi Codina. Més tard va entrar al Taller de Músics per formar-se com a músic de jazz. Actualment és graduada en Cant Jazz per l’Escola Superior d’Estudis Musicals Taller de Músics. Ha realitzat estudis de tècnica vocal durant vuit anys amb Anna Català.
 
Per comprar la teva entrada ho pots fer aqui
 
  • Dimecres 16 de novembre a les 21:00h