IMMA ORTIZ presenta SALTO AL VACIO

new

 “Salto al vacío” és l’ àlbum debut de l’ artista Inma Ortiz, cantant, compositora i comunicadora, d’ una sensualitat i sensibilitat tan especial com aclaparadora i que ha aconseguit reflectir a través de 12 cançons d’alt contingut poètic.

“Salt al buit” és una declaració de principis, un deixar portar, un fluir i treure de dins els colors d’un sentiment que crema. Les cançons de l’ àlbum tenen un aire mediterrani molt marcat, on el viatge musical que s’ albira recull matisos aràbics, certa malenconia portuguesa del “fado” i la força del flamenc juntament amb el simple i veritable d’aquesta cançó de tota la vida que ens comunica i ens porta directament al cor.

Les lletres del disc parlen dels processos de canvi que ens reorienten en la vida, parlen d’ amor, de la seva pèrdua i dels paisatges del nostre interior i estan escrites en castellà, català i portuguès, transmetent d’aquesta manera la riquesa lingüística que hi ha en les terres que envolten el mediterrani.

“Salto al vacío” ha estat produït per Xavier Capellas, Inma Ortiz i Jordi Bonell i ha comptat amb la col·laboració de grans músics com Xavi Turull (percussió), Felipe Andrés Varela (contrabaix), Vicente Martínez (guitarra flamenca), Diego Cortés ( guitarra flamenca), Mohamed Soulimane: (violí), Marcelo Mercadante (bandoneó) i Egor Pavyuchenko (flauta)

  • Dijous 5 Març 21.30h