ENRIC ALEGRE I PERDIU GROOSE BRASS BAND

new

Enric Alegre & Perdiu Grouse Brass Band és una formació musical creada el juny del 2011 per presentar-se al 5è Festival Vijazz. Neix amb el nom de “Penedès Brass Band” però el 2013 canvia el seu nom per l’actual. Musicalment parlant, el que caracteritza aquesta formació és l’absència d’instruments harmònics, fent música doncs, només amb instruments de vent i percussió. 

Estan influenciats per les originals brass band americanes, però sobretot, diu Alegre, per un grup amb una forta personalitat i un so especial: “Lester Bowie Brass Fantasy”, una formació jazzística americana nascuda a principis dels anys 80. 

El seu repertori acull un ampli ventall d’estils musicals, variat però d’arrels negres i amb moltes corrents jazzístiques, blues, folk, bebop, funk, sould, balades, etc., així com standars de casa nostra i algun tema original. 

La idea d’aquesta formació és aprofundir en amb la diversitat dels sons dels instruments i donar un color diferent a la interpretació i a la composició. La manca d’instruments harmònics facilita aquesta fórmula i ens endinsa a nous escenaris i a unes noves sensacions, quasi màgiques. 

  • Dilluns 20 d'abril 20:30h