ELENA GADEL | DELICADA – FI DE CICLE

new

Després de dos anys de gira del disc “Delicada” per tot Catalunya, Elena Gadel finalitza el seu viatge d’una manera única amb diferents artistes i amics que admira i que faran d’aquest concert un acte personal i irrepetible. 

Serà un concert molt especial. Elena Gadel comptarà amb col·laboracions com la de la directora de la Institució de les Lletres Catalanes, Laura Borràs, que presentarà el concert. El compositor Joan Albert Amargós farà que les cançons de l’àlbum “Delicada” sonin amb unes millores pels instruments de corda (violí, viola i violoncel) creats especialment per l’ocasió. 

D’alta banda, la il·lustradora Lara Costafreda posarà el toc d’elegància i color a l’actuació. A més, el cor Ol Green (cor finalista del programa Oh Happy Day de TV3, edició en la qual Elena va ser membre del jurat), farà que disfrutem amb les seves veus i el seu bon humor. 

Delicada és un treball sincer, que respira de les seves arrels flamenques i domina l’elegància i la calidesa d’un sentir sense filtres. 

Elena Gadel s’acomiada de les històries de “Delicada”, escrites, musicades i explicades de manera delicada, cuidada, i amb una veracitat expressada en primera persona que mostra experiències en forma de cançons vestides de guitarra, contrabaix, violoncel, violí, flauta i percussió. 

Compra la teva entrada AQUÍ

  • Dissabte 21 de maig a les 21.00 h