ELBA PICÓ. En memoria.

new

Elba Picó en memòria és un homenatge a una de les veus femenines del tango i del folklore més destacades que ha tingut Barcelona. Nascuda a Buenos Aires, Elba Picó es va establir a la ciutat comtal el 1976, i des de llavors ha format part de l’elenc de músics més rellevants i compromesos amb el desenvolupament musical de la ciutat.
Aquesta proposta suposa un recordatori a la cantant argentina , morta el passat 12 de juliol, en què participaran els músics que l’han acompanyat en els escenaris al llarg de la seva vida : Jorge Sarraute , Esteban Rabito Vélez , Horacio Fumero , Marcelo Mercadante, Martín Fernández , Fernando Ríos Palacios, Pablo Cruz , Carlos Padula , Gustavo Battaglia, Mario Mas i Gorka Benítez . A més , comptarem amb la participació especial de Mayte Martín, Paco Ibáñez, Joana de Diego, Cristina Vilallonga, Carme Canela, Ana Rossi i Luisa Atauri.
L’espectacle serà una desplegament musical dels tangos i cançons folklòriques més representatius del gènere, que embastaran mitjançant poemes de Borges, Juan Gelman i altres autors novells, recitats pel poeta Marçal Font.
Elba Picó en memòria recordarà la veu femenina del tango a Barcelona per excel·lència.

  • 13 de Febrer a les 21:00h