DANI NEL·LO (FESTIVAL CURTCIRCUIT)

new

DANI NEL·LO ens presenta un nou repertori i nova formació a Sax-O-Rama. Després d’endinsar-se en els sons de la Ficció Criminal a “Noir”, Nel·lo segueix el seu viatge amb el seu inseparable saxo tenor. La seva és una missió constant; la d’expressar-se a través del seu instrument convertint a aquest en la seva veu i crear el seu propi llenguatge seguint la tradició dels saxofonistes que van engendrar el ryhthm & blues i el rock & roll i que van fer d’aquests gèneres un idioma musical que arribaria a tots els racons del planeta. Sax-heroes com King Curtis, Lee Allen o Sam Butera han marcat definitivament la carrera de Nel·lo i ell segueix la seva estela portant el rugit del growl a segle XXI.

“Sax-O-Rama” respon a la intenció de recuperar i portar a primer pla el saxo com a mèdium i transmissor d’emocions sense la necessitat de més elements que la melodia i el ritme.

En aquest àlbum podràs trobar trepidants i ballables peces com “Twist City”, “60 Monos” o “Ciao King”. Els blues arrossegats com els de “4 Saxos 4″ o “Strollin’ with the King”. Ecos d’Early Soul com a “Zarpazo” o “La Cobra Vs. McCann”. També hi ha lloc per a temes més foscos com la densa “Lluvia sobre el cuero” o “Black Chilli”. Aires de pantà i guitarres fangoses a “Pantano Walk” o “el Lobo de la Ciénaga”. Melodies sorgides de l’enyorança com “Demasiado lejos” i moments de simple disbauxa com els del ja clàssic del directe “Sax Attack” o els de “Las Luces del Filmore” clar homenatge a l’anteriorment esmentat King Curtis.

En aquesta ocasió el tenor de Dani Nel·lo es barreja amb l’electricitat de les guitarres de dos asos de les sis cordes com són Dani Baraldés i Mario Cobo. Cadascun amb la seva forta personalitat i el seu so, creen un embull tímbrica d’allò més suggerent. A la base trobem dos músics amb una solidesa granítica: Anton Jarl a l’bateria i Santi Úrsul al baix. Els quatre músics costat de Dani Nel·lo han creat per a vosaltres el so d’aquest “Sax-O-Rama”.

VENDA D’ENTRADES AQUÍ

  • Dijous 25 de juny 21:00