CONCERT SOLIDARI COL·LEGI OFICIAL PSICOLOGIA

new

El pròxim 8 de octubre, i amb motiu del Dia Mundial de la Salut Mental, el Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya (COPC) ha organitzat un concert solidari molt especial. Es tracta d’un concert amb tres grups de músics catalans que interpretaran cançons de músics que pateixen o han patit algun tipus de trastorn mental i que malgrat això no s’han rendit i han continuat creant. Són músics de reconegut prestigi, admirats per milers de persones malgrat la seva malaltia.

Aquest concert, a més de sensibilitzar a la població sobre les problemàtiques dels trastorns mentals, mostrarà el costat terapèutic de la música i l’art i servirà també per recaptar fons per al projecte PsicoXarxa Solidària.

Amb la crisi econòmica i social que vivim des de fa uns anys, han augmentat els casos de depressió i ansietat, i paral·lelament, han augmentat les retallades en sanitat i salut mental, deixant sense una atenció adequada a moltes persones sense recursos.

El projecte PsicoXarxa, sorgit arran de la Festa de la Psicologia Solidària, ofereix teràpia psicològica solidària a persones amb pocs recursos econòmics.

Els artistes que es versionaran seran Lana del Rey, Daniel Johnston, The Kinks (Ray Davies), Ramones (Joey Ramone), The Beach Boys (Brian Wilson) i Hole (Courtney Love). Mujeres, Me and the bees y Knurfettes, són els tres grups que versionaran les cançons d’aquests artistes, i que a més, tocaran cançons pròpies.

Els beneficis obtinguts es destinaran a la Psicoxarxa Solidària del COPC, tenint com a propòsit donar atenció psicològica solidària.

Per comprar les entrades: http://ow.ly/SzEGa i per més informació: http://psiconcert.com/

  • Dijous 8 d’octubre a les 21:00h