CENTRE D’ ACOLLIMENT CALIU

new

El centre CALIU, ESPAI D’ACOLLIMENT celebrarà una festa commemorativa del seu 4art. aniversari. En aquest acte actuaran la soprano Montserrat Martí, el tenor Jordi Galán, acompanyats per la pianista Andrea Alvarez, i el Màgic Andreu. I esperem també algunes sorpreses d’artistes amics del CALIU.

Aquest centre desde fa ja 4 anys s’ha convertit en un dels punts de referència en l’atenció a la gent més desvalguda de la nostra societat, atenent setmanalment prop de 800 persones subministrant esmorzars, dinars, roba, medicaments així com pisos d’acollida i fins i tot un hort… i tot això d’una forma totalment altruista i basada en la calidesa i el tracte humà a tot tipus d’usuaris.

Aquest acte vol instituir-se com una forma més d’aconseguir mitjans que permetin ampliar i desenvolupar aquestes activitats, avui tan necessàries.

Esperem que acolliu amb simpatia aquesta iniciativa i pugueu ajudar-nos a convertir-la en un èxit de públic i repercussió en sectors on nosaltres no tenim mitjans per arribar-hi. En gran part depenem de gent com vosaltres per seguir avançant.

En document adjunt us fem arribar una ampliació de dades, tant de la programació com del nostre centre.

Agraïts d’avantmà pel vostre acolliment, rebeu la nostra més cordial salutació.

CALIU, CENTRE D’ACOLLIMENT

  • Dimarts 11 Novembre 20.00h