ABBEY ROAD

new

COME BACK !

Va ser el crit unànime de milers de seguidors de The Beatles quan es van separar . I van ser escoltats : utilitzant una alquímia de bateria i guitarres , el quartet de Liverpool es va reencarnar en els Abbey Road.

Un concert dels Abbey Road equival a un túnel cap a una altra dimensió , a submergir-se en la música dels 60 . Amb un so impecable i un repertori que recull els més grans èxits de la banda Britànica durant el període 1962 – 1966 i ara amplia el seu repertori a la segona època , fins a 1970 .

Els ABBEY ROAD s’enfronten al repte d’executar en directe les cançons que els Beatles van gravar , però mai van tocar en directe .

The Beatles Show dels Abbey Road s’incorporen canvis de vestuari confeccionats seguint el patró dels originals .

L’espectacle tribut a The Beatles que ens ofereixen en primícia s’enquadra , musical i estèticament entre els anys 62 i 70 dels Beatles .

Els instruments musicals que utilitzen Abbey Road són els mateixos que van utilitzar el quartet de Liverpool durant els anys 62-70 .

Amplificadors Vox , guitarres Rickenbacker , Gretsch , Fender Stratocaster , Gibson Casino , sota Hofner i Rickenbacker i bateria Ludwig .

Considerats per la revista musical MOHO la 5a banda tribut a The Beatles del món i la 1a banda tribut a The Beatles de parla no anglesa .

La trajectòria musical d’Abbey Road pot parlar de més de 1.500 concerts per 4 continents .

Fins aquí les paraules . Ara , prepareu-vos per viatjar en el temps amb els ABBEY ROAD

” They Come back “

 

  • Divendres 23 de maig 21.30h