MONICA GREEN

new

Gaudeix de la nit barcelonina amb la gran veu de Monica Green!

Nascuda a Rochester (Nova York) en el si d’una família amb gran tradició musical, Monica Green es va iniciar professionalment com a cantant corista en estudis d’enregistrament. La seva potent veu i la seva presència als escenaris la van portar a Atlanta (Geòrgia, EUA) on treballà amb diversos artistes.

Viu i treballa a Espanya des del 1987. Va gravar el seu primer LP com a solista que va veure la llum a Europa l’any 1991 sota el nom “Soul Shoes”, un gran èxit que li va obrir les portes del mercat espanyol.

Tres anys més tard va gravar el seu segon àlbum “Sayonara” amb el que va guanyar el premi de la Cadena Ser a l’artista revelació de l’any.

El 1996 va coprotagonitzar amb Àngels Gonyalons el musical de Sheldon Epps “Blues en la Nit” dirigit per Ricard Riguant. L’espectacle va ser molt aclamat pel públic i la crítica, i va consagrar a Monica Green com a una de les cantants més dotades i potents del nostre país.

Més tard i al costat de Frank Mercader i Gemma Recoder va tornar a repetir experiència i èxit amb el musical “Cues de Pansa”, que va estar un any en cartell.

Des de llavors ha aparegut en infinitat de programes de televisió i ràdio, ha actuat i actua amb la seva banda per tot el país i ha col·laborat en enregistraments, concerts i programes benèfics amb altres artistes.

L’any 2002 va guanyar el premi A.R.C. a la millor actuació en directe al costat de Joan Manuel Serrat, el grup Estopa i altres artistes de renom internacional.

El 2004 estrena l’obra musical (comèdia) de teatre “Sotinho”, dirigida per Andreu Buenafuente i que coprotagoniza amb Eduard Soto i Jofra Borràs. Va estar dues temporades en el programa de televisió “Buenafunte”.

Segueix la seva pàgina de Facebook.

  • Divendres 25 de novembre a les 01.00 h