EL ÚLTIMO TRIBUTO

new

Els grans èxits de “EL ÚLTIMO DE LA FILA” de nou amb nosaltres i en directe amb “EL ÚLTIMO TRIBUTO” el dissabte 8 de juliol. 

“EL ÚLTIMO DE LA FILA” va ser i és, sens dubte, un dels grups amb major èxit espanyol de tots els temps. La formació, liderada per Manolo García i Quimi Portet, va aconseguir convertir-se en un dels grups de referència del nostre país, configurant la banda sonora de la nostra joventut. Els seus èxits segueixen sonant en totes les emissores de ràdio nacionals. 

Per això, joves músics professionals van unir-se amb l’objectiu de retre homenatge a Manolo García i als seus companys. EL ÚLTMO TRIBUTO ha sigut el nom per la banda que, des del 2007, toquen pel seu públic els èxits més coneguts de la banda homenatjada. És considerada com una de les millors bandes de tribut del país, nominada el 2012 als premis ARC de la música com a banda de millor gira de versions. 

Tots aquells qui van gaudir de la música i les lletres de “EL ÚLTIMO DE LA FILA” durant les dècades dels anys 80 i 90, tenen una cita obligada amb “EL ÚLTIMO TRIBUTO”, que ofereixen un repàs a tota la seva discogràfica i fent que el públic revisqui una etapa màgica. El seu repertori ens transporta a través del temps i dóna l’oportunitat de tornar a gaudir dels temes més emblemàtics de la mítica banda de pop-rock.  

Compra la teva entrada AQUÍ.  

 

 

 

  • Dissabte 9 de juliol a les 21 h