HOTEL COCHAMBRE

new

És la formació que ha revolucionat el panorama de la festa i els grups de versions. El seu èxit es basa en el talent natural, en la posada en escena i la seva forma única d’interpretar les cançons, en un espectacle on barregen elegància i picardia. Un fenomen inimitable i imbatible, que dirigeix amb un mestratge sense precedent el carismàtic director de l’Hotel, Benito Inglada. Hotel Cochambre és sense dubte el núm. 1 dels grups de versions, amb un públic fidel de totes les edats que omplen els concerts allà on van.
El grup està format per cinc components: Benito Inglada com a veu principal; Miguel Pino a les guitarres i acompanyament de veu; Diego Marín a la guitarra, teclats i acompanyament de veu; Charlie Cuevas al baix i Danny Navarro a la bateria i percussió. Són guanyadors dels certàmens musicals de referència com els Premis ARC 2005, 2012 i 2014 al millor grup de versions.

Vine a ballar, cantar i riure amb les esbojarrades versions d’Hotel Cochambre! Més informació a: http://www.hotelcochambre.com/

  • Dijous 25 de febrer a les 00.30 h