NOCHE SABINERA

new

Pancho Varona i Antonio García de Diego són coautors, al costat de Joaquín Sabina, de més de cent cançons que, en la veu aspra del cantautor d’Úbeda, van desafiar les barreres de l’espai i del temps. A la llista estan grans clàssics com A la orilla de la chimenea, Aves de paso, Contigo, Corre, dijo la tortuga, Peor para el sol, Resumiendo o Y sin embargo.

Els seus dos “mans dretes”, músics de capçalera i productors de diversos dels seus discos, també han participat en èxits d’artistes com Ana Belén, Víctor Manuel, Luz Casal, Quique González, Miguel Ríos o Christina Rosenvinge. Ara giren, quan Sabina descansa, amb l’espectacle “Nit sabinera”, un gran xou nascut a Barcelona l’any 2006 i que ha viatjat al llarg d’aquests anys per tot Espanya i Llatinoamèrica i en el qual els acompanya també la corista del cantautor d’Úbeda, Mara Barros.

Dividit en dues parts, en la primera, els dos escuders de Sabina canten part del repertori sabinero mà a mà; en la segona, el públic pot pujar amb ells a cantar el tema que triïn i ser “Sabina per un dia”.

Compra la teva entrada aquí

 

  • Divendres 30 d'octubre a les 21:00h