THE TCB BAND & DENNIS JALE

new

 Després de l’èxit del concert del passat mes de gener a Luz de Gas, Club Elvis tornarà a oferir als fans d’Elvis l’ oportunitat de poder veure en directe la mítica TCB Band, la formació que va acompanyar entre 1969 a 1977 al ‘Rei del rock ‘en els seus concerts. El grup, acompanyat pel cantant austríac Dennis Jale, actuarà el proper 31 de gener a Luz de Gas.

Els components de TCB Band, músics de gran prestigi a nivell internacional, han participat en concerts i sessions de gravació amb alguns dels millors artistes de les últimes dècades com Frank Sinatra, Bruce Springsteen, Neil Diamond, Dolly Parton, Jerry Lee Lewis, Johnny Cash, Gram Parsons, Emmylou Harris o Roy Orbison per citar alguns noms.

La banda, composta pel guitarrista James Burton, el bateria Ronnie Tutt i el pianista Glenn D. Hardin tancaran a Barcelona la gira europea commemorativa del 80 aniversari del naixement d’Elvis.

Al costat de la TCB Band, Terry Blackwood & The Imperials, grup de Gospel la formació original, que incloïa al propi Blackwood, també va acompanyar a Elvis en algunes gires i va gravar alguns discos amb el Rei.

Com a teloners actuaran Augie Burr & The Elvis Tribute Band, una de les millors bandes tribut a Elvis a nivell europeu, que estaran acompanyats per les magnífiques veus de The Velvet Candles i el gran saxofonista Big Dani Perez

  • Dissabte 31 Gener 20.30h