ANGEL GARÓ

new

Angel Garó presenta En Esencia, un passeig pels les seves més cèlebres intervencions teatrals i televisives. El polifacètic actor i autor reflexiona sobre la seva vida i el món de l’espectacle, sobre l’amor no correspost, l’actualitat, la morbositat televisiva, la música i els clixés socials. En definitiva, sobre la vida.

La forta personalitat escènica d’Àngel Garó fa d’aquest espectacle una mica especial. Uns els recordaran i altres els descobriran.

En Esencia és un còctel de situacions al límit de l’absurd adobat de realitat quotidiana i de llenguatge ric en matisos. De diversió i tendresa. De l’experiència de l’actor que a portat el seu treball pels més importants teatres d’Espanya. Ángel Garó ens revela les claus per esdevenir artista inimitable com ell.

El còmic gadità farà un repàs a la seva extensa carrera, des que va iniciar els seus estudis d’Art Dramàtic als 10 anys fins que es va mudar a Madrid per continuar els seus estudis i posteriorment va començar la seva carrera com a monologuista ,sent ell mateix l’autor dels seus guions.

La entrada inclou una cervesa o refresc.

  • Dilluns 21 Abril 21.30h